Virpin Blogi 3: Entisestä invalidista Finnradion toimittajaksi

Sain uuden mahdollisuuden- Uusi työ Finnradiolla

Kun muistelen aikaa 10 vuotta sitten ja katson itseäni tänään, niin tunnen syvää kiitollisuutta. 10 vuotta sitten minut laitettiin työkyvöttömyyseläkkeelle ja tuomio oli etten tulisi enää kuntoutumaan. 50 vuotiaana oli vaikea sopeutua ajatukseen että kävelen loppuikäni kahdella kyynärkepilla ja voin joutua jopa pyörätuoliin. Onneksi sain tietoa miten kuntoutan itseni luonnonmukaisin keinoin ja sain sitä kautta uuden mahdollisuuden elämääni. 5 vuotta sitten palasin työkyvyttömyyseläkkeeltä takaisin työelämään. Perustin Elämäsi liitto ry:n koska haluan jakaa tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista ja antaa vaihtoehtoja omatoimiseen kuntoutumiseen.

Finnradioon toimittajaksi

On ihmeellistä miten elämä kuljettaa kohti unelmia. Viime marraskuussa vietin kuukauden Fuengirolassa. Olin mukana terveys- ja hyvinvointi messuilla, jossa pidin nivelet ja selkä kuntoon luennon. Minulla oli myös messuosasto ja tapasin aivan ihania ihmisiä, heidän joukossaan Finnradion Veli Erosen. Myöhemmin sain tavata myös Finnradiolta Marcos Kuusjärven, kun hän pyysi minut Finnradion haastatteluun. Tuossa haastattelun aikana syntyi idea, jospa aloittaisin tekemään terveys- ja hyvinvointi ohjelmaa Finnradiolle. Ideaa hauduteltiin ja korona-aika siirsi aloitusta, mutta kesäkuussa sain vihdoinkin ulos ensimmäisen ohjelmani. Tämä on yhden unelmani täyttymys elämäni polulla.

Elämäni polulla ohjelma maanantaisin klo 19 (Suomen aikaa, Espanja -1h)

Elämäni polulla ohjelmaa keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin, niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin. Haastattelen ohjelmassani terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita. Tutustun eri hyvinvoinnin hoitoihin ja palveluihin, kuten hiusjuuritutkimus, kalevalainen jäsenkorjaus, psykoterapia jne. Käyn myös läpi erilaisia ruokavalioita, jotka liittyvät painonhallintaan. Saatan jopa itse testata niitä ja raportoin tuloksista. Tulen myös haastattelemaan henkilöitä jotka ovat kuntoutuneet ja saaneet avun erilaisiin terveys ongelmiin. Luonto on myös yksi tärkeä asia joka vaikuttaa hyvinvointiini, joten tulen esittelemään myös kauniita paikkoja Suomen luonnosta.

Ohjelman aiheita otan ilolla vastaan

Onko sinulla terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä yritys? Haluaisitko että teen ohjelman tai/ja markkinointivideon yrityksestäsi? Oletko kuntoutunut tai saanut avun terveysongelmiisi ja haluat jakaa kokemuksesi muiden kanssa? Teen Finnradion radio-ohjelmien lisäksi mieheni kanssa markkinointi ym. videoita. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä miten voisimme auttaa sinua.

Tervetuloa Elämäni polulle kulkemaan yhdessä kohti parempaan terveyttä ja hyvinvointia

Elämäni polulla radio-ohjelma voit seurata https://livetaajuus.fi/radio/finnradiofm/ Ohjelma tulee myös uusintoina viikon aikana ja on kuunneltavissa https://www.finnradio.fm/terveys.html Ohjelmavideo on nähtävissä Finnradion facebook sivulla ja Youtubessa.

Ihanaa ja hyvinvoivaa kesän odotusta toivotellen 🙂


Virpi Ukkonen

0400 169122

virpi.ukkonen@gmail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *